Опитвали ли сте Военната диета? Може би сте чували за обещанията за бързо отслабване или сте виждали популярната диетата във Фейсбук и Pinterest. Но наистина ли е възможно да се загубят до 4 килограма на седмица или 13 килограма на месец? Можем да се обзаложим, че е.

Нека да направим един бърз преглед на Военната диета. Хората са скептични към диетите, които обещават бърза загуба на тегло, защото те звучат твърде хубаво, за да са истина. Няма никаква магия във Военната диета, просто я опитайте и се убедете в нейното действие.

Ден 1:
Закуска: Една филийка препечен хляб, 2 супени лъжици фъстъчено масло, ½ грейпфрут, 1 чаша кафе или чай (с кофеин)
Обяд: 1 филийка препечен хляб, ½ чаша риба тон, 1 кафе или чай 1 чаша
Вечеря: 1 чаша зелен фасул, 85 г месо (всеки вид), ½ банан, ½ чаша Ванилов сладоледНе мога да пазя диета – умирам за сладко, но откакто открих тази чудотворна напитка, забравих за шоколада и бонбонитеНищо не е по-вдъхновяващо от парче плодов пай, шоколадова торта или бисквитки с чай. Не е чудно, че …Mar 10 2018bulmedia.net

Ден 2:
Закуска: Една филийка препечен хляб, ½ банан, 1 яйце
Обяд: 5 солени бисквити, 1 чаша извара, 1 твърдо сварено яйце
Вечеря: 1 чаша броколи, ½ чаша моркови, ½ банан 2 хот дога, ½ чаша Ванилов сладолед

Ден 3:
Закуска: 1 резен сирене чедър, 5 солени бисквити, 1 малка ябълка
Обяд: 1 филийка препечен хляб, 1 твърдо сварено яйце
Вечеря: 1 чаша риба тон, ½ банан, 1 чаша Ванилов сладолед
Уверете се, че следвате правилата на диета, да не се консумира нищо повече, нито по-малко. Въпреки че изглежда много проста, има бърз ефект за кратко време. Най-хубавото е, че не е нужно да се готви много. Приятен ден и се насладете на тялото си, както никога преди!

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bgЦецка Цачева вае кръшна снага с топдиета на депутатки от ГЕРБ: Правосъдната министърка свали 12 кгМинистърът на правосъдието Цецка Цачева е с нова фигура, видя репортер на „Ретро”. Бившата председат…Jan 25 2018bulmedia.net

Коментари