Предлагаме ви народно лекарство, което ефективно се бори с мазнините. Опитайте се да подготвите тази напитка за отслабване и почистване на тялото. Тази напитка е много вкусна!
Херкулесова напитка
Приготвя се бавно, но е много ефективна! Нуждаем се от 300 грама овесени ядки. Слагаме ги в трилитров буркан и изсипваме чаша кисело истинско мляко, една голяма лъжица заквасена сметана, около половин или два литра вода и филия ръжен хляб.
Покриваме буркана с кърпа и го слагаме близо до топло място, или го увиваме в одеяло. След три дни, прецедете и излейте течността в тенджера. Гответе, докато не заври. Получава се гъста смес. Взимайте от този продукт един месец по половин чаша, 15 минути преди всяко хранене. Вие ще ядете по-малко, а също така ще има благодатен ефект върху храносмилателния тракт. Не забравяйте да споделите този полезен съвет с приятелите си!Този природен еликсир възвръща естествения цвят на побелялата коса. Ето как да си го приготвимАко попитате използвалите този лек ще ви кажат, че той със сигурност ще подобри зрението ви. Също та…May 12 2018bulmedia.net

Овесът още от древността е известен и като целебно растение употребявано при лечението на различно заболявания и за профилактика на много от тях. Съдържа ценни антиоксидантни средство, които защитават от сърдечна надостатъчност. Подобрява състоянието на имунната система, предпазва я от инфекции и стабилизира кръвната захар, понижава риска от диабет тип II. Има общоукрепващо действие. Овесените ядки са много подходящи за възстановяване жизнените сили на хора изтощени в резултат на непълноценно хранене и за бързо възстановяване на болни след тежки заболявания. При възпаление на лигавицата на стомашно-чревния тракт овесът оказва благоприятно действие, прилага се и при повръщане и диария, някои форми на запек и за подобряване на перисталтиката. Продължителната употреба на отвара от овес повлиява благоприятно аденома на простатната жлеза, повлиява благоприятно повишеното съдържание на холестерол в кръвта, задръжката на течности при сърдечносъдови и бъбречни заболявания. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник: bgnow.euТова е най-мощният природен антибиотик: Сваля високото кръвно и помага при запек и възпаленияНякой ще ви каже, че най-мощният природен антибиотик е медът. Може и така да е. Други ще ви поправят…Mar 28 2018bulmedia.net

Коментари

loading...