С динената диета, излишните килограми ще изчезнат много бързо. След като се разчу за тази загадъчна диета, тя веднага се превърна в тотален хит! Трябва и вие да я опитате.
Понеделник
Закуска: Кажете „добро утро!“ на всички, уведомете ги, че от днес започвате фантастичната Динена диета.
Обяд: Отидете пеша до пазара на другия край на града, купете две дини, поставете ги под мишници и се върнете пеша вкъщи.
Вечеря: Изпийте чаша топла вода.Ако видите такива пукнатини в средата на динята – веднага я изхвърлете! Ето каква е причинатаДинята е сред най-популярните плодове в света. Този плод представлява освежаващ десерт през лятото, …Jun 29 2017bulmedia.net

Вторник
Закуска: Вземете аспирин, ако възпалението на мускулите е непоносимо, вземете два.
Обяд: Извадете си дини на разходка. Покажете им забележителностите в града, докато ги носите под мишница, и когато приключите с обиколката, върнете у дома, отново пеша.
Вечеря: Малка чаша неподсладен градински чай.
Сряда
Закуска: Вземете едната диня в ръка, изпънете пред себе си ръце с нея и направете 20 клякания.
Обяд: Застанете с дините в подножието на някоя околна планина и започнете да ги търкаля нагоре към върха. На връщане ги пуснете надолу и тичайте по тях. Можете да обядвате 2-3 пъти.
Вечеря: Застанете пред огледалото и се усмихнете. Положителната нагласа е най-добрата вечеря!

Четвъртък
Закуска: Легнете на пода, поставете ръце над главата държейки диня. Направете 5 серии по 20 коремни преси.
Обяд: Изведете вашите дини на следобеда разходка. Носете ги под ръка, докато им разказвате история.
Вечеря: Половин домат и прясна зелена маслина. Чаша вода и усмивка, разбира се!
Петък
Закуска: Качете се на кантара. Досега би трябвало да сте загубили около 9 кг. Споделете радостната вест с домашните, а сега вече е и добър моментът за първото селфи във Facebook с новата фигура.
Обяд: Ями, ямиии! Обядът в сряда ви харесва, нали? Текат ви лигите, докато си спомняте …помечтайте си и повторете това невероятно гурме преживяване!
Вечеря: Мислете за храна около 15 минути.

Събота
Закуска: Хванете динята с крака, с ръце хванете се за хоризонтален прът и повдигайте крака така – направете 3 серии по 10 повдигания. Ако все още сте гладни, можете да направите още една серия.
Обяд: Нарежете първата диня и изжте 3 семена. Останалата хвърлете директно в контейнер на другия край на града. Движете се с подскоци.
Вечеря: Мислете си, че сте красиви и стройни. Ще помогне, ако си представяте своето стегнато тяло, оформени мускули и бронзов тен край морето.
Неделя
Закуска: Покажете своята линия на околните.
Обяд: Нарежете втората диня и изяжте парче от средата. Останалата занесете в контейнер, отивайки на ръце до другия край на града.
Вечеря: Важно е вечерята да не се прескача. Затова вземете 3 бадеми и един лист от маруля. По желание свободно подправете с вода.
Ако сте спазили всички съвети и не сте се залъгвали( с пръжки, бира и сте се излежавали в креслото), би трябвало да сте стопили невероятните 15 кг. чисти мазнини!Цял град не вярва на очите си: Падна градушка с големината на диня, материалните щети са огромни (ВИДЕО)Ледени късове с диаметър до 20 см се изсипаха от небето над гр. Кълман, Алабама, и причиниха щети за…Mar 23 2018bulmedia.net

Източник: bradva.bg

Коментари