Както обясняват лекарите, проблемите със слуха се появяват главно в резултат на стареенето, а по-възрастните хора страдат дори от глухота. Въпреки това, все повече и повече хора се сблъскват с такива проблеми, независимо от възрастта, пола или расата.
– Загубата на слуха силно затруднява способността за нормален живот, за решаване на ежедневните задачи.
– Всъщност, проблемите със слуха могат да направят живота много труден.
Например хората, които имат проблеми със слуха, много често са изправени пред многобройни проблеми и неприятни ситуации на работа. Този проблем може да постави живота ви в опасност, тъй като може да не чувате сигналите на превозните средства по време на ходене.Професор Мермерски: Има 2 рецепти, които спират грипа! Направете ги и после ми се обадетеЕпидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясн…Jan 18 2018bulmedia.net

Но в днешната статия искаме да Ви представим рецепта за ефективно естествено средство за защита, което значително възстановява слуха и намалява глухотата.

За да приготвите това прекрасно естествено средство за лечение, ще ви трябва съставки, които вероятно вече са в кухнята ви. Чесънът се смята за един от най-полезните продукти на планетата.

Освен в кухнята, чесънът се използва за лечение на различни здравословни проблеми, благодарение на неговите мощни лекарствени свойства.

Ето как да използвате това растение, за да възстановите слуха:

Ще ви трябват:

  • 3 скилидки чесън
  • зехтин
  • памучна вата или марля
  • капкомер

Приготвяне:

1. Обелете скилидките чесън и ги изплакнете обилно.
2. След това изцедете сока. Опитайте се да получите колкото се може повече сок.
3. Следващата стъпка е да смесите чесновият сок със зехтина.
4. След това изсипете сместа в пипетата.

Употреба:

1. Капнете 3 до 4 капки от сместа в ухото.
2. Следващата стъпка: Затворете ухото си с памучна вата или марля.
3. Препоръчително е да легнете известно време, за да помогнете на лекарството да проникне дълбоко в ухото.Никога не правете това, ако се изгорите – ето какви съвети дава доц. Мая Аргирова, от „Пирогов“Доц. Мая Аргирова е завеждаща Клиниката по изгаряния и пластична хирургия в „Пирогов“.
– Доцент Арги…
Feb 27 2018bulmedia.net

Източник: Здравето

Коментари