Всички обичаме нашата гореща чаша кафе в началото на новия ден. Може би не всички знаете, че консумацията на кафе носи и различни ползи за здравето. Тя може да увеличи метаболизма ви и да ви даде повече енергия за деня. Кафето може да ускори метаболизма и да убие мазнините. Всичко, което трябва да направите, е да добавите няколко съставки към кафето си и това ще ви помогне да изгорите излишни килограми, без да променяте начина си на живот!
Тези три мощни съставки са:
# 1 Канелата е чудесна съставка, която има много лечебни свойства и се използва от векове наред. Тя е пълна с антиоксиданти. Тя също така увеличава метаболизма и разгражда захарта в енергия.
# 2 Кокосовото масло е чудесен естествен термоген, който има много здравословни мазнини. Можете да увеличите метаболизма и потреблението на енергия и това ще доведе до по-ефективно изгаряне на мазнините.
# 3 Медът също е невероятна съставка, която съдържа много витамини и минерали като желязо, фосфор, натрий, калий, цинк и калций, които са от съществено значение за унищожаването на мазнините. Опитайте да използвате суров, органичен мед, органичен непастьоризиран!Световният хит в отслабването. С тази диета на Маргарита Королева ще загубим 10 килограма завинагиЛятo e, жeгитe нaвън ca нeпoнocими, a Bиe иcĸaтe диeтa cпopeд ceзoнa. Πoчивĸaтa нa мopeтo Bи пpeдcтo…Feb 21 2018bulmedia.net

Ето как можете да направите тази рецепта:
Съставки: 3/4 чаша кокосово масло, 1 канела, пловин чаша мед (по избор) и 1 чаена лъжичка какао (по избор).
Получаване:
Подготовката на тази смес е много проста и лесна. Единственото нещо, което трябва да направите, е да поставите всички съставки в малка купа и да ги разбъркате хубаво, докато получите хомогенна смес.
Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите тази смес в хладилника и да я държите там.
Как се използва:
Що се отнася до консумацията на тази смес, трябва да добавите една или две супени лъжици от тази смес в сутрешното си кафе, докато то все още е горещо. След това трябва да го разбъркате за няколко секунди или докато кокосовото масло се стопи. Насладете се на любимата ви напитка! Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник: petel.bgД-р Дора Георгиева разкри нов революционен метод за контролиране на апетита и трайно отслабванеД-р Дора Георгиева е анестезиолог с интерес в областта на акупунктурата. Дълги години се е занимавал…Dec 1 2017bulmedia.net

Коментари

loading...