Бърза загуба на тегло, без посещения в залата за фитнес в продължение на часове и ако може – без строги диети. Възможно ли е да отслабнем бързо, без диета и упражнения?
Днес ви предлагаме един прост метод, с който можете да отслабнете лесно и бързо.
Магия със сол
Солта е едно от най-мистериозните вещества в природата. Това е едновременно хранителен продукт, лекарствен продукт и дори предмет на магически ритуали. Солта се използва в различни магически ритуали от древни времена. Дори шумерски и египетски магове са я използвали.
Сама по себе си солта не е нещо магическо, а по-скоро служи като канал или посредник, т.е. вещество, способно да улавя фините енергии на астралния свят. В повечето магически ритуали солта се свързва директно с елементите на Земята. Използва се често като част от различни ритуали и днес – заклинания и магии.
Освен това служи като отличен материал за прочистване. Днес ви предлагаме да използвате това свойство на солта, за да очистите тялото и да се отървете от наднорменото тегло. Всичко това благодарение на един ритуал, предложен от от Елена Ясевич. Тя е ясновидка, екстрасенс и лечител, победител в сезон 12 на руското риалити „Битката на екстрасенсите“. Казва, че е получила дарбата си като подарък от своята прабаба – известна белоруска лечителка.
За магическия обред, предложен от ясновидката Елена Ясевич имате нужда само от морска сол. Нуждаете се от около две чаши. Прави се само и единствено в деня на намаляваща луна.Всички полудяха по тази 3-дневна „военна диета“: Вижте как можете да загубите до 13 килограма за месецОпитвали ли сте Военната диета? Може би сте чували за обещанията за бързо отслабване или сте виждали…Mar 12 2018bulmedia.net

Така че, вземете солта и прочетете над нея ето тези думи.
Сол от земята, сол в кръвта, тлъстина в плътта.
Както тази сол във водата ще се стопи, и ще изчезне,
така да се стопят и мазнините в мен.
Сол за лечение, а не за отежнение –
изчиствай, но не трупай.
Върни ми здравето,
върни ми силата на тялото,
да бъда пак такава,
каквато бях преди да се натрупа
тлъстина в плътта.
И ан и аинан ан. Амин! Амин! Амин!

Да, звучи странно и нелогично. Но освен езотерик, Елена Ясевич е и дипломиран психолог. Според нея, магическите думи, които се изричат, са един вид самопрограмиране.
Самопрограмирането е практика в психоанализата, доказала своите ползи още от времето на Зигмунд Фройд. Често на хората им е трудно да се настроят така, че да си помогнат сами. И сами да се убедят в ползите от самовнушението.
Много често и абсолютно умишлено хората имат навика да си внушават грешни неща – че са болни, нещастни, че не стават за нищо…
Щом можем сами на себе си да вредим, би трябвало да се научим и сами на себе си да помагаме. Различните хора използват различни начини за това. И тази магия е точно за хората, които имат по-различни нагласи.

Трябва да повторите думите 40 пъти. Прочетете ги бавно, по възможност убедено и без да бъркате. Солта, която сте използвали за ритуала, занесете в банята. Може да я използвате, за да си направите вана, или да я смесите с подходящо за вас етерично масло и да правите пилинг на тялото.
Както можете да видите, няма нищо сложно в ритуала. Заслужава си да опитате. В допълнение, ако магията не проработи, солта ще има добър козметичен ефект.
Винаги си струва да помните, че ефективна загуба на тегло се постига, също така, с правилно хранене, редовна физическа активност и постоянни усилия. Магията е само допълнение към всичко това. Не пренебрегвайте влиянието на висшите сили, но не бива да забравяте за собствените си усилия, които също ще ви помогнат да постигнете желания резултат!
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник lekuva.netНе мога да пазя диета – умирам за сладко, но откакто открих тази чудотворна напитка, забравих за шоколада и бонбонитеНищо не е по-вдъхновяващо от парче плодов пай, шоколадова торта или бисквитки с чай. Не е чудно, че …Mar 10 2018bulmedia.net

Коментари

loading...