Китайският технологичен гигант, Xiaomi, се радва на страхотно позициониране на пазара. Донякъде благодарение на новата си Xiaomi Mi Band 3, която се е продала в около 10 милиона екземпляра към ноември 2018 г.

Към момента Xiaomi е вторият по големина производител на смарт гривни в света. Също така е производител номер едно за смарт аксесоари в Китай.

Това е така вече девет месеца от пускането на Mi Band 3. Сега нетизените или хората, които са постоянно свързани към глобалната мрежа и обожават новите технологии започват да се чудят кога Xiaomi ще пусне Mi Band 4.

Huami е дъщерната марка, която отговаря за смарт гривните на Xiaomi. Миналата седмица ot компанията публикуваха доклад за представянето си на пазара за четвъртото тримесечие на 2018 г., както и доклад за цялата 2018 г.

На конференцията, финансовия директор на Huami, Дейвид Кюи беше потърсен за информация относно Xiaomi Mi Band 4. Той потвърди, че определено ще има Xiaomi Mi Band 4. Въпреки това, когато той беше попитан дали това устройство ще бъде пуснато през март или април, той каза: „Ще дойде през 2019“.

Що се отнася до очакванията, г-н Кюи каза, че „всяко следващо поколение ни учи на нещо ново, а по-късното поколение винаги е по-добро от предишното“. Според статистиката на IDC, Xiaomi е доставила 16.97 милиона смарт гривни на китайския пазар през миналата година, което е с 20.5% повече в сравнение с миналата година.

Компанията също така е доставила 23,3 млн. на световния пазар, което е с 44% повече спрямо предходната година. С такива продажби, Xiaomi е втори в света, точно зад Apple.

Ако Xiaomi подобри с представянето си през 2018 г., това би намалило още разстоянието от Apple.

Какво очаквате от Xiaomi Mi Band 4? Според нас ще е с по-голям дисплей с още по-добра навигация. Също така ще се радваме на вграден GPS и NFC.

 

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition идва в края на март„Обикновеният“ Xiaomi Mi 9 вече е един от най-мощните флагмани за Android, а предстоящото издание Mi…Mar 11 2019bulmedia.net

Коментари