iphone xs vs samsung s10+

Влогърът в youtube PhoneBuff публикува нов видеоклип, който противопоставя iPhone XS Max срещу новия Galaxy S10+ на Samsung. Apple вече се изфука в няколко анонса колко е издръжливо най-новото стъкло на iPhone, но пък новият флагман на Samsung използва последния вариант Gorilla Glass.
 
Когато през миналата година Apple пусна на пазара iPhone XS и XS Max, компанията заяви, че телефоните са с „най-издръжливите стъкла използвани в смартфон в света“. Новият Galaxy S10 + на Samsung използва Gorilla Glass 6, който според производителя Corning е „до два пъти по-добър от Gorilla Glass 5”.

В последното сравнително видео от PhoneBuff двата водещи смартфона са тествани в четири различни варианти на падане. Първата е изпускане на телефона по гръб. Както iPhone, така и Galaxy S10+ получават пукване на задното стъкло, но S10+ е с по-сериозни щети.

Втори кръг е тест за изпускане на телефона, при които той пада на страничната си рамка, като и двата телефона го преминават еднакво добре само с някои дребни драскотини. Трети кръг е падане върху дисплея и се вижда, че дисплеите и на двата телефона се пропукват. Въпреки това, Galaxy S10+ е с повече щети, отколкото iPhone XS Max и скенерът за пръстови отпечатъци на Galaxy е повреден.

Крайният бонусен кръг се състои от до 10 последователни изпускания с дисплея надолу. Galaxy S10+ печели единствената си победа в този кръг с оцелелите всички 10 изпускания като не загубва функционалността си. Когато PhoneBuff прави този тест с iPhone XS Max, той издържа 3 последователни изпускания, преди сензорният екран да загуби пълната си функционалност.

Системата за оценяване използвана от PhoneBuff е от 40 възможни точки. IPhone XS Max побеждава с малко Galaxy S10 + постигайки 36 срещу 34 точки в окончателния резултат. Вижте пълния тест по-долу:

Новата реклама на Apple определено дразни Facebook и Google„Поверителността е от значение“, заявява Apple в първия кадър на своята нова реклама на смартфоните …Mar 16 2019bulmedia.net

Коментари