Samsung Galaxy F

Само още няколко дни остават до официалната премиера на 20 февруари, когато очакваме Samsung да представи новите си вълнуващи смартфони Galaxy F и Galaxy S10. Galaxy F ще бъде и първият сгъваем телефон на корейската компания.

Технологичният гигант както обикновенно започва да подгрява аудиторията с апетитни кадри и материали в дните преди подобни представяния, като тази година не изневери на традицията.

Наскоро в мрежата се появи промо видео за събитието в края на февруари, което изглежда по-обещаващо от всякога.

Освен новия Samsung Galaxy S10, в него виждаме и доста други джаджи, сред които е и дългоочакваният сгъваем Galaxy F смартфон-таблет.

Хибридът между таблет и смартфон Galaxy F се очаква да бъде отново с добре познатия красив OLED дисплей на Samsung. По данни на сайта The Verge, корейската компания ще произведе около 1 млн. бройки от устроиството още в началото на годината. Цената му обаче няма да е никак малка. По предварителни данни се спекулира с цена от порядъка на 1800 долара.

Много вероятно е Galaxy F да поддържа новия стандарт 5G.

Какво най-често превеждаме с Google?Според статистиката най-често в преводача на търсачката Google се превеждат фразите „Как си“, „Благо…Feb 3 2019bulmedia.net

Коментари

loading...