Samsung S10

Най-вероятно това са все още предварителни образци или прототипи и може би не показват финалният дизайн на Samsung Galaxy S10 и S10+, също е факт, че финалната версия няма да се отличава много от показаните на снимките модели. От това, което виждаме може да се направи достатъчно добро заключение за някои от характеристиките на „десетките“ в продуктовата линия Galaxy на Samsung, съобщава gsmarena.com.

Двата смартфона ще се произвеждат с красивия извит дисплей тип Infinity-O, като според очакванията S10 ще е с единична лицева камера, “вградена” в дисплея, докато S10+ ще разполага с два сензора. Съотношението екран-към-тяло при S10+ ще е малко по-голямо т.е. S10-тката ще е с една идея по-малко заетост на лицевата страна от към дисплей.

На гърба на двата смартфона се вижда новата “тройна” камера, както и липсата на сензор за пръстови отпечатъци. Това последното недвусмислено гарантира, че говорим за сензор вграден в самият дисплей.

Официалното представяне на Samsung Galaxy S10 и S10+ се очаква да се случи на 20-ти февруари, на специално за целта събитие Galaxy Unpacked.

Коментари