Samsung Galaxy S10

До премиерата на Samsung Galaxy S10 има повече от две седмици, но това не пречи вече да имаме детайлен поглед върху дизайна на устройствата в серията

. Той идва от германския сайт WinFuture, който публикува официални рендъри на Samsung Galaxy S10 и S10+ в бяло, черно и зелено – очаква се това да са цветовете за Европа, но по-късно може да бъде добавено и синьо, съобщава mobilebulgaria.com.

Бялото и зеленото се завръщат в серията, но в малко по-различен вид, защото вече имат градиент. Бялото прилича на перлено със сини и розови оттенъци, а при другата версия става дума за преход между светло- и тъмнозелено.

Снимките потвърждават, че и двата телефона ще има тройна основна камера, a Galaxy S10+ ще е снабден и с двойна камера за селфита. Кадрите разкриват, че страничните рамки са силно намалени, но предполагаме, че на практика ширината им ще е по-голяма – това се подсказа от появилите се наскоро снимки на реални устройства.

Все пак рамката над екрана е намалена сериозно, защото в нея вече няма селфи камера и скенер за ириси, но тази под него продължава да е сравнително широка. Сензор за отпечатъци липсва, но вече знаем, че той ще бъде вграден в дисплея.

Коментари

loading...