iPhone

„Поверителността е от значение“, заявява Apple в първия кадър на своята нова реклама на смартфоните iPhone, продължавайки същата маркетингова посока, който доведе до билборда Apple, показан на изложението CES по-рано тази година. В него се твърди, зе „Какво става на твоя iPhone, остава на твоя iPhone”.

Това бе коварен ход срещу компании като Facebook и Google, които вероятно ще бъдат раздразнени от тази нова реклама на Apple, която е представена с добро намигване към зрителя – чрез затворени врати, които показват знаците „Влизането забранено“, например, както и завеси за баня и брави за прозорци.

Също така виждаме бърза последователност от знаци в началото, които обявяват „Не прескачай оградата“ и „Частна собственост“. Но съобщението на компанията е ясно: „Ако поверителността е от значение за твоя живот и телефонът, в който е той, е от значение“.

Дали това е изстрел срещу компании като Facebook, които са заляти от вълна след вълна от скандали за неприкосновеност на личния живот? Може би… даже, много вероятно.

В текста, придружаващ рекламата на Apple в YouTube, компанията обещава, че „От криптирането на разговорите ви в приложението iMessage, през липсата на следене на маршрутите ви, до ограничаване на проследяването на действията ви в сайтове, ползвайки Safari, Apple ще се грижи за вашата поверителност. iPhone е предназначен да защитава твоята информация.

Можете да видите пълната реклама по-долу:

Google подобрява приложението си за карти – MapsОт технологичният гигант Google са предприели стъпки за подобряването на своето приложение за карти …Feb 12 2019bulmedia.net

 

Коментари