Photo by Florian Olivo on Unsplash

Електронните спортове са един от водещите фактори в игралната индустрия и все повече букмейкъри предоставят възможност на играчите да залагат на различни компютърни игри. Турнири и състезания има по целия свят, а разнообразието от игри е наистина голямо. Появиха се множество отбори състезаващи се в дисциплини CS:GO, World of Warcraft, League of Legends и други. По-долу в статията ни ще Ви запознаем с компютърните игри, на които можете да залагате.

На кои електронни спортове можем да залагаме?

Най-честите eSports събития, които могат да се срещнат в сайтовете на съвременните онлайн букмейкъри, са свързани с игрите Counter Strike, League of Legends, Overwatch, StarCraft, DOTA, FIFA и някои други. За тези игри се организират турнири с огромни наградни фондове, които играчите могат да спечелят. Събития има буквално от целия свят, като най-активните държави са Южна Корея, САЩ, Китай, Япония, Бразилия, а сега вече и много държави от Източна Европа.

Прави впечатление, че при много букмейкъри, могат да се намерят и по-рядко срещани игри, на които да се залага. Някои предлагат възможност за залози на Mortal Kombat, Rainbox Six, NBA, Quake и така нататък. Ето защо, заглавията не са ограничени и има достатъчно интересни състезания за любимите на поколения геймъри компютърни игри. Ако пък следите отблизо електронните спортове, то тогава имате добър шанс да спечелите от извършените залагания.

Къде да залагам на компютърни игри?

Изборът на букмейкър, където да залагате на е – спортове, зависи единствено от вас. Всички лицензирани онлайн платформи за залози в България предоставят секция с електронни спортове, където ще откриете по-горе посочените игри, та и още много отгоре. Вие трябва да имате навършени 18 години, за да се регистрирате и да направите депозит в системата. От този момент нататък, е нужно да видите кои са най-изгодните коефициенти, какви турнири се предлагат и има ли допълнителни опции за залог, които да Ви донесат още по-големи печалби.

Залози на компютърни игри могат да се намерят в сайтовете на Winbet, Efbet, Palmsbet и други. Добрата новина е, че коефициентите не се различават от тези на останалите спортни събития. За да спечелите обаче е добре да се интересувате от развитието е на е – спортовете, както и да познавате отблизо основните отбори и тяхната игра. Ако пък не сте подготвени, то винаги можете да влезете в Youtube, за да изгледате някои турнири и да видите кой и как играе в тях.

Каква е прогнозата за бъдещето на еСпортовете?

Състезанията за професионални геймъри зачестяват, а в тях се инвестират наистина впечатляващи суми. Играчи от цял свят сформират своите отбори, за да се противопоставят на конкурентите си в мултиплейър битките. Букмейкърите не спират да включват този тип събития, в своите онлайн платформи и има солиден брой залагащи на най-известните eSports турнири.

Можем да обобщим, че бъдещето на електронните спортове и залозите на тях е светло и всички ние ще наблюдаваме развитието им през следващите години. Очакваме още много нови съревнования по световните зали, високи коефициенти, нови игри и ударна доза емоции. Надяваме се, че материалът, който подготвихме е бил интересен за Вас и ви желаем успехи.

Коментари