P30 серията Huawei P30 Pro

Водещите производители на смартфони се подгoтвят усилено за старта на мобилния конгрес, който ще се проведе в Барселона между 25 и 28 февруари, съобщават от digital.bg. По време на технологичното шоу ще станем свидетели на множество интересни премиери, а сега разбираме, че Huawei няма да избързват с представянето на P30 серията. Китайският гигант ще пропусне MWC 2019, а вместо това ще проведе специално събитие в края на март. Именно тогава ще видим за първи път Huawei P30 и P30 Pro.

Данните бяха потвърдени от полското подразделение на Huawei, които също така разкриват, че премиерата ще стане факт в Париж. Допълнително ще разберем точната дата, на която ще бъдат представени смартфоните. Устройствата ще са оборудвани с OLED дисплеи и ще предложат по-мощен хардуер и впечатляващи камери, в сравнение със своите предшественици. През миналата година Huawei също използваха френската столица, за да ни покажат P20 серията, което отново се случи през март.

Техническите спецификации на Huawei P30 ще включват 6.1″ дисплей, осемядрен Huawei Kirin 980 процесор, 128GB памет и поне 8GB RAM. В задната част вероятно ще видим тройна камера с оптика на Leica, както и 24-мегапикселов сензор за селфита отпред. Смартфонът ще работи с Android 9.0 Pie и ще е оборудван със сензор за пръстов отпечатък, който е вграден в самия екран. Остава само да разберем кога и на каква цена ще стартират продажбите на атрактивния смартфон на европейския пазар.

Huawei обяви кога пуска на пазара сгъваем смартфонB cвoя oфициaлeн Тwіttеr aĸayнт ĸитaйcĸият пpoизвoдитeл Huawei oбяви cвoятa гoлямa пpeзeнтaция, ĸoят…Feb 2 2019bulmedia.net

Тази година се очаква Huawei да задмине AppleОчаква се световният обем на производство на смартфони за 2019 г. да бъде 1,41 милиарда бройки, коет…Jan 15 2019bulmedia.net

Коментари

loading...