AORUS KD25F

С 0.5ms време за реакция, 240Hz честота на опресняване и настойващ се мерник AORUS KD25F е машината-мечта за любителите на екшън игри от първо лице

Тайванската компания GIGABYTE, която е водещ производител на дънни платки и графични карти, пусна тактически монитор, създаден за FPS геймърите – AORUS KD25F Tactical Monitor.

AORUS KD25F е 24,5-инчов Full HD монитор (резолюция 1920×1080 със съотношение на страните 16:9). Използва се TN панел с ултра бърза LCD технология, което увеличава честотата на реакция на панела до 70% и прави възможно да се достигне до невероятното време за реакция от 0,5 мс (MPRT). Заедно с честотата на опресняване от 240Hz, този монитор е идеалният монитор за FPS игри, тъй като геймърите ще харесат гладкостта и обратната връзка от монитора. Също така този TN панел е 8-битов със 100% покритие на sRGB цветовата гама, което е наистина рядкост за подобен панел, тъй като повечето TN панели са известни с лошите си цветове. Искате да имате перфектното FPS изживяване с отличен цвят? KD25F е вашият отговор!

AORUS KD25F споделя същия дизайн като първия тактически монитор AD27QD в света. Цифровото LED осветление, пълнофункционалната стойка, изключително тънката и красива рамка и вграденото табло за захранване са същите като при първия монитор. Технологията PiP / PbP може да показва 2 картини едновременно, като може да превключите аудио канала към източника, който искате. Това прави този монитор адаптивен за различни нужди. Самият хардуер е достатъчно удивителен, но добавянето на неговите софтуерни функции го прави невероятен. Стабилизатор на мерника, персонализирано кръстосване, изключителната функция ANC, притежаването на всички тези богатства в монитор като този ви прави крал на бойното поле!

Геймърите могат да използват джойстика на монитора, за да контролират екранното меню, но като алтернатива могат да използват софтуера OSD Sidekick за настройка на параметрите с клавиатурата и мишката, като ви позволяват да видите промяната и да коригирате в движение. AORUS KD25F има 2 HDMI, 1 DP, 2 USB 3.0, микрофон и аудио жак. С функцията за актуализиране на живо, която предоставя OSD Sidekick, винаги можете да ъпдейтнете до най-новите функции, пуснати от AORUS за вашия монитор.

Тактическите характеристики на AORUS KD25F са следните:

  • Черен еквалайзер: Осветява тъмните части на снимката за по-добра видимост в тъмните части на изображението.
  • Стабилизатор на целта: Тази функция ще ви помогне да намалите размазването на отката при стрелба, докато играете FPS игра. Освен това може да ви помогне да проследите движещите се врагове много по-лесно.
  • GameAssist: Това е набор от OSD функции, които ви помагат в играта. Тя включва персонализирано кръстосване, брояч, таймер и линии за подравняване на много екрани.
  • Табло за управление на AORUS: Може да показва хардуерна информация директно на екрана, като DPI информация за мишката и GPU / CPU.
  • OSD Sidekick: Сега можете да контролирате монитора чрез този софтуер и да контролирате екранното меню с мишката и клавиатурата. Много по-лесен начин да настроите монитора си.
  • Активно шумопотискане (ANC): Когато включите микрофона си към монитора, това може да ви помогне да намалите шума около вас. Единственото нещо, което минава през микрофона, когато общувате със съотборника си, е вашият глас.

AORUS KD25F може да бъде закупен от ТУК.

Очакваме умния екран на Huawei през септемвриTaзи ceдмицa Нuаwеі изнece мeдийнa пpeзeнтaция в Шeнжeн. Диpeĸтopът нa гeнepaлния филиaл нa ĸoмпaния…Aug 4 2019bulmedia.net

Коментари