Apple Watch

В интернет се разпространи информация, в която отново благодарение на смарт часовникът на Apple (Watch) е бил спасен човешки живот. Както и при по-ранните случаи умното устройство е индикирало на време проблем, благодарение на което не се е сигнало до фаталния изход, съобщава CNET.com.

Историята този път се развива на север в Норвегия, където 67-годишен мъж на име Торалв Отванг паднал по неизвестни причини във ваната и наранил силно главата си. По-късно лекарите в местната болница установили три фрактури на черепа, съобщават медиите в страната.

Единствено наличието на Apple Watch на ръката на пострадалия спасило неговия живот. Смарт часовникът засякъл момента на падане и тъй като Отванг не реагирал на предупреждението, часовникът повикал сам спешна помощ, което се оказало животоспасяващо за норвежеца.

Не за първи път Apple Watch 4, благодарение на своята функция за определяне на падане, спасява човешки живот. В други случаи смарт часовникът засича проблеми със сърцето на хората и ги съветва да се потърсят лекарска помощ.

Какво най-често превеждаме с Google?Според статистиката най-често в преводача на търсачката Google се превеждат фразите „Как си“, „Благо…Feb 3 2019bulmedia.net

Коментари

loading...