apple iphone

Не сте убедени от странно изглеждащия iPhone 11 на Apple или от по-евтиния модел iPhone XR2? Apple току-що написа нещо друго, което вероятно също няма да ви хареса, съобщава Forbes.

Apple спира линията евтини iPhone-иОт калифорнисткия технологичен гигант Apple обявиха, че ще преустановят производството на евтини iPh…May 7 2019bulmedia.net

Пускайки първата си iOS 13 (в бета версия) тази седмица, Apple можеше и да напише в пресрелийза, че нейната водеща в класа си 3D сензорна технология ще бъде прекъсната за следващите iPhone смартфони. Защо? Тъй като iOS 13 направи всеки жест и шорткът, които разчитаха на достъпност чрез 3D докосването, ще се постигат  чрез стандартно дълго натискане по екрана. Просто нямало причина технологията да съществува вече.

Освен това тази разочароваща промяна се очакваше от известно време. Известният представител на предварителни новини за Apple Минг-Чи Куо за пръв път даде гласност на евентуалната промяна през април 2018 г. и анализаторите от Barclays последваха това с по-категорично потвърждение, че 3D Touch “ще бъде елиминиран” в доклад от миналата седмица.

От финансова гледна точка, ходът има смисъл: механизмът зад 3D Touch е обемист и скъп, а Apple се стреми към по-голяма батерия, за която трябва вътрешно пространство, което в крайна сметка ще получи. Но от гледна точка на иновациите, това е дълбоко разочароващо за феновете. 3D Touch не само беше най-добрата система за обратна връзка при ползване на смартфон на пазара към момента, но и доставяше много умни преки пътища (шорткъти) много по-бързо, отколкото при използване на продължително задържане.

Съвет към потребителите на iPhone: опитайте да използвате 3D Touch, за да изведете бързите действия в менютата на приложенията и на имейлите и URL адресите в „Peek and Pop“, който зарежда визуализации, без да се налага да ги отваряте. 3D Touch може да се използва в iOS, от екранната клавиатура и от Центъра за управление, до иконите на приложения и др.

Нова информация за iPhone 11 ни напомня колко по-добри са Apple в хардуераВъпреки факта, че все още има още почти пет месеца да чакаме, преди Apple да пусне следващото поколе…Apr 29 2019bulmedia.net

Коментари