понеделник, юли 15, 2024

В Русия се присмиват на Зеленски за снимка с членове на британското кралско семейство

Руският сенатор Алексей Пушков се подигра на снимка, на която президентът на Украйна Володимир Зеленски е заснет с членове на британското кралско семейство. Пушков се изказа по темата в профила си в платформата за съобщения „Телеграм“.

Вчера херцогът и херцогинята на Кеймбридж приеха Зеленски, който е на посещение в Лондон, и съпругата му Елена в Бъкингамския дворец. Снимки от срещата бяха публикувани от пресслужбата на принц Уилям и съпругата му Кейт в „Туитър“.

„Все пак има публика, където на Зеленски нещо му се получава. Главното е, че не го заснемат на големи срещи на държавни ръководители, а в по-тесен кръг. На срещите на държавните ръководители талантът на комик не се търси, но в гостните на знатните – напълно“, пише руският сенатор.

Зеленски е във Великобритания на двудневно посещение. Днес британският премиер Борис Джонсън и украинският президент подписаха ново споразумение за политическо сътрудничество, свободна търговия и стратегическо партньорство. По-рано страните подписаха меморандум за засилване на сътрудничеството във военната и военно-техническата сфера.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!