Най-малко 7 души пострадаха от свлачище на плажа Навагио на остров Закинтос, една от най-популярните туристически дестинации в Гърция, съобщава АФП.
„Имаше тътен и падна скала, последва я по-голяма скала, а след това и други … Преобърнаха се и три лодки“, коментира очевидец.
Като предпазна мярка, властите спират достъпа до плажа, който се намира в подножието на 200-метрова скала и е достъпен само с лодка.
Жена от Чехия е с травми в гърба и е прехвърлена в болница, съобщава бреговата охрана.Истината излезе наяве: Ето как е започнал пожарът в Гърция, изпепелил над 90 души и цяла Атика (ВИДЕО)Нов видеозапис от началото на пожара в Атика на 23 юли, отнел живота на 96 души, публикува тази сутр…Aug 21 2018bulmedia.net

Други шест души, включително две деца, са получили лечение за леки наранявания, коментира служител на болницата в Закинтос пред „Ройтерс“.
Към този момент на плажа има стотици хора, включително деца, но няма информация за сериозно пострадали.
Навагио е един от най-популярните плажове на Гърция, като името му е дадено от останките на товарен кораб, заседнал там преди близо 40 години.
Мястото е предпочитано и от скачащи с и други любители на екстремните спортове.

Всички отпускари трябва да прочетат това: За 15 лв. до Гърция? Възможно е, ето какСамо за 10-15 лева можем да стигнем от София до Българското Черноморие или пък до Солун и Кавала в Г…Aug 22 2018bulmedia.net

Коментари