понеделник, юли 15, 2024

TUI отменя почивки в горещи точки, включително България до 8 август

TUI отменя до средата на август почивки в държави, включително Испания, Италия, Кипър, Гърция и Турция. Обявени са планове за отмяна на почивки в горещи точки, включително България до 8 август, поради продължаващата несигурност около международните пътувания по време на пандемията.

Компанията заяви, че туристите, засегнати от анулирането, ще могат да поискат пълно възстановяване на пари в брой, да преминат към по-късна дата или да резервират алтернативна почивка със стимул за резервация.

Предлага се и гъвкава политика за резервация, което означава, че можете да промените почивката си до 14 дни преди пътуването, за почивки, които трябва да започнат до 31 октомври.

Операторът продължава да предлага почивки за редица дестинации със зелен и оранжев списък, да не говорим, че тази седмица възобнови полетите си Ямайка, Мароко (специално Маракеш) и Скиатос.

Компанията планира също да възобнови маршрутите до Аликанте, Крит, Хърватия, Фуертевентура, Кефалония, Ла Палма и Малага през следващите няколко седмици.

Отказват се дестинации от червения списък и тези, за които се изисква карантина при пристигане, освен ако това не може да се избегне чрез Covid тест.

Компанията е отменила и почивки с полети, които не са от TUI до Австрия, Индия, Индонезия, Малдиви, Мавриций, Шри Ланка, Танзания, Тайланд (Пукет), ОАЕ и САЩ до 15 август. Това включва също Канада, Кения, Сейшелските острови и Тринидад и Тобаго.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!