Тръмп прогнозира края на САЩ до 3 г., но ще се кандидатира за президент през 2024, точно след 3 г.

Доналд Тръмп прогнозира края на САЩ след три години, но може да се кандидатира за президент през 2024 г., точно след 3 години.

Бившият президент направи противоречиви твърдения в интервю за Newsmax във вторник заедно с бившия прессекретар на Белия дом Шон Спайсър. Той продължава да настоява, че президентските избори през 2020 г. са фалшифицирани.

След като Тръмп спомена, че „страната ни е тръгнала наистина надолу през последните осем месеца, както никой никога не е виждал досега„, той обяснява, без да представи никакви доказателства, че нацията ще приключи да съществува.

„И вие отивате на тези избори, които предстоят през 24-та – но няма да е останала държава„, обяснява Тръмп. „Изборите бяха фалшифицирани и няма да е останала държава след три години, казвам ви.“

Спайсър отбелязва, че Тръмп е решил да се кандидатира през 2024 г. и че последователите му биха могли да се чувстват комфортно.

Тръмп избягва директен отговор, но обещава на Спейсът, че може да се гордее с избора и също така заяви, че Америка сега е станала за смях.

Източник: News.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!