Българска гражданка, работеща като стюардеса, е починала в Уганда. Информацията се потвърждава от съобщение в социалните мрежи, предаде БНТ.
За смъртта на българката пише и информационния сайт alarabiya.net.
По неофициална информация българката е изпаднала от самолет на пистата. Инцидентът е станал на международното летище „Ентебе“ в столицата на Уганда Кампала.
Пълна мистерия със смъртта на 19-годишната Ивана, открита гола под прозорците на богаташ след суинг парти с жена му (СНИМКА)19-годишна холандска моделка е намерена мъртва, след като е паднала от 20-ия етаж на блок в Малайзия…Mar 9 2018bulmedia.net

Самолетът е бил Боинг 777 на авиокомпания „Емирейтс“. Към момента на инцидента машината била паркирана на определеното за това място на летището.
След падането стюардесата е била прехвърлена по спешност в болницата „Кисуби“. По-късно обаче българката починала от тежките си наранявания.
Гражданската авиация на Уганда също потвърждават информацията за фаталния инцидент. По техни данни ужасяващата трагедия се е разиграла вчера.
Източник news.bgСтрашна трагедия почерни Средец: Баща и двете му дечица изгоряха живи, трима други се борят със смърттаПоредна жестока трагедия почерни цял български град. Тежкият инцидент с човешки жертви е станал в гр…Mar 8 2018bulmedia.net

Коментари

loading...