Водещата на прогнозата за времето по Fox 2 Джесика Стар се е самоубила на 35-годишна възраст. Това съобщиха нейни колеги. Новината за трагичната смърт на Джесика е била потвърдена от телевизионната станция в Детройт, за която тя работи. Талантливата водеща оставя съпруг и две малки деца. „Сърцата ни са разбити, бяхме информирани, че Джесика Стар е посегнала на живота си“, пише в Туитър колежката й Ейми Андрюс. „Всички сме в шок и не можем да повярваме, че такъв прекрасен, блестящ и интелигентен човек вече няма да бъде сред нас“, се казва в официалното изявление на телевизионната станция.

Все още не е известна причината Джесика да вземе решение за самоубийство. Първия си конфликт Джесика преживява, когато очаква дете през 2015 година. Три седмици преди термина тя получава писмо от агресивен зрител, който я обижда на тема тегло и пита дали няма да ражда слон и откровено я приканва – не е ли време да излезете в отпуск по майчинство. В предаване за жени Джесика споделя, че този случай е бил голяма травма за нея. Но все пак едва ли точно това е причина за самоубийството години по-късно. Дори и от публикациите на Джесика в социалните мрежи не става ясно да е страдала от депресия. На последната снимка, която тя публикува в Инстаграм на 31 октомври, са двете й деца, облечени като за Хелоуин.

Пак през октомври Джесика е претърпяла операция на очите, за да коригира визията си. Близките й разкриват, че се възстановявала тежко и трудно и търсят в това и причина за моментна, психична лабилност. В последния си туит от ноември водещата пише до феновете и приятелите си, че противно на очакванията, няма да се върне скоро на екран. „Вчера беше ден на борба за мен, наистина исках да се върна, но се нуждая от повече време, за да се възстанови. Моля ви, мислете за мен“, пише Джесика.

Коментари

loading...