Принцеса Даяна гаф

Принцеса Даяна не знаеше за необичайна празнична традиция на кралското семейство. Тя случайно потъпка и наруши протокола, като поднесе дар, който нямаше право да поднася по време на Коледното тържество. Вече ви разказахме как Меган Маркъл е поставила кралица Елизабет II на колене, карайки я да наруши вековни традиции на кралското семейство. Сега обаче ще ви разкрием, че и принцеса Даяна не е била никак примерна, допускайки гаф още през първата си година в знатното семейство грубо потъпква едно много важно правило.Нахалството ѝ не познава граници! Меган Маркъл постави на колене самата кралица Елизабет IIДрамата в кралското семейство през последните месеци просто няма край. Всичко това най-вече се дължи…Dec 4 2018bulmedia.net

Традицията се спазва от десетилетия, но уви, незнанието е изложило покойната Лейди Ди. Всяка година членовете на Дома на Уиднзор са определили правила, които много стриктно следват. Една от тях е кралицата да отвори подаръците си на Бъдни вечер, а речта й да бъде излъчена на 25 декември. За жалост принцеса Даяна научи по трудния начин, че незнанието на традициите може да навлече доста неприятни емоции на всички. Вместо да си подаряват скъпи предмети, в кралското семейство са решили да си разменят забавни и евтини подаръци, които просто да докарат приятна емоция на другия. Младоженката Даяна обаче въобще не е била наясно с това правило през 1981 година.

За да отбележи големия ден, принцесата на Уелс купила кашмирен джъмпер за принцеса Ан. Това изненадало и шокирало всички. Най-изненадата обаче останала Лейди Ди, която в замяна на скъпите си и луксозни подаръци, получила поставка за тоалетна хартия. За щастие тя си научила урока и на следващата година била наистина в крак с подаръците на останалите.

Коментари

loading...