България е на едно от челните места в Европа по брой на пътно-транспортните произшествия и пострадалите и загиналите от тях. Факт е обаче, че джигити има навсякъде, а безотговорните шофьори, напускащи мястото на инцидента, вместо да помогнат на ранените, далеч не е български патент. Доказателство за това е и следващата история.
В китайската провинция Шандун водач е избягал от мястото на ПТП, оставяйки жена си и детето си да умират, след като ги помел с висока скорост, докато жертвите пътували на електрически скутер. По-късно полицията успяла да го задържи и когато шофьорът разбрал истината, той не можел да потисне вика от болка и страданието си, съобщава „Мирър“.
Геро качил 50 кила след зверска катастрофа: Комикът се блъснал челно в камион, оцелял като по чудоНай-страшното преживяване в живота на Герасим Гергов–Геро оставала зверската катастрофа, в която уча…Mar 26 2018bulmedia.net

Трагедията е настъпила около 10 часа вечерта. Свидетелите незабавно извикали спешна помощ, но на момчето вече не можело да му се помогне. Жената в момента се намира в реанимацията. На мястото на инцидента, шофьорът, наречен само по фамилията си Ван, не спира да плаче.
Преди произшествието, семейството пътувало към роднини, за да вечерят заедно. В този момент мъжът също шофирал с ван, като и той искал да стигне навреме.
Източник blitz.bgАвтобус с български туристи се преобърна в Египет, има много пострадали и ранени (ПЪРВИ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА 18+)20 българи са ранени при автобусната катастрофа в Южен Египет, съобщи Нова тв като цитира МвнР. По н…Mar 19 2018bulmedia.net

Коментари

loading...