Семейство от щата Айова в Съединените щати се е задушило до смърт от газ по време на почивка в Мексико. Виновникът за смъртта им се оказал неизправен бойлер, съобщава Time.
Кевин и Ейми Шарп и техните деца, 12-годишният Стърлинг и 7-годишната Адриана, са били намерени мъртви в къщата, която са наели, докато били на почивка в Тулум. Съдебната експертиза показала, че причината за тяхната смърт е вдишването на токсичен газ, но източникът му дълго време не можел да бъде определен.
И сега, три седмици след инцидента, разследването успяло да изясни, че причината за смъртта на семейство Шарпс е изтичането на пропан от ръждясалия нагревател.
Трагедията е неописуема: 17-годишната ученичка е угаснала в ръцете на майка си, от Спешна помощ съобщиха важна подробност за случая17-годишна ученичка е починала в двора на 96-о СУ „Лев Н. Толстой“ в столичния ж.к. „Люлин“ снощи, а…Apr 3 2018bulmedia.net

Устройството е инсталирано в пералното помещение, но при липсата на вентилация газът бързо се разпространил в къщата и убива цялото семейство.
Мексикански служители вече заявиха, че смъртта на туристите няма нищо общо с местната престъпност.
„Важно е да разберете, че това не е престъпление. Това е едно нещастие, което може да се случи във всяка страна по света“, казва главен следовател Кристофър Мартинес. Засега не е ясно дали близките на загиналото семейство ще потърсят по съдебен ред обезщетения за жертвите на инцидента от собствениците на фаталния имот.
Източник blitz.bgТрагедията в Септември е страшна: Пиян мъж уби баща си с дървен кол, преди това се скаралиМъж, убил баща си, е задържан от служители на полицейското управление в Септември. Това съобщиха за …Mar 28 2018bulmedia.net

Коментари

loading...