убийство Лондон

Трима души са били арестувани по подозрение в опит за убийство, след като в събота вечер една кола се е врязла в група от хора в югозападния Лондон.

Полицията съобщи, че са получили сигнал за инцидент в 23:15 ч., в който се съобщава за сблъсъци пред хотел на път Lombard Road, Battersea, преди прегазването на хората с лекия автомобил.

Четирима души бяха арестувани за сблъсък след инцидента. Един мъж е претърпял счупен крак и шест други са имали леки наранявания.

Син на Чарлз и Камила: Лондон настръхна след твърденията на австралиец (СНИМКА)Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че британският принц Чарлз и съпругата му, херцогинята на Ко…Feb 6 2019bulmedia.net

Инцидентът не е свързан с тероризъм по първоначални данни, съобщават от органите за обществен ред, като е установено местопрестъплението и продължава разследването.

Джебчийки от България правят ЛУДИ пари във Великобритания на месецДжебчийки от България и Румъния изкарват по 20 000 британски паунда (или около 43 600 лева) на месец…Jul 14 2019bulmedia.net

Коментари