Робърт де Ниро ще строи хотел в Лондон

В него ще има 83 стаи, два ресторанта и магазин

След като през май тази година оповести плановете си да отвори луксозен хотел в сърцето на Лондон, холивудският ветеран Робърт де Ниро е получил зелена светлина за начинанието, съобщава БТА.

По темата

Плановете за строеж са одобрени от община Уестминстър.Хотел „Уелингтън“ ще се намира в Ковънт гардън и ще разполага с 83 стаи, спа, два ресторанта, деликатесен магазин, членски клуб.

Партньори в начинанието на 73-годишния Робърт де Ниро са „BD Hotels“ и „Capco“. „Уелингтън“ ще бъде първият им хотел извън САЩ.  Де Ниро и партньорите му са собственици на петзвездния хотел „Гринуич“ в Трайбека, Ню Йорк, по чийто модел е замислен и „Уелингтън“.

След като плановете вече са одобрени от община Уестминстър, се очаква изграждането на хотела да започне през 2017 г. и да приключи през 2019 г.  

„Лондон е един от най-вълнуващите и космополитни градове в света. От тази гледна точка е оправдано да има хотел, въплъщаващ всичко това, в сърцето на града в Ковънт гардън. „Уелингтън“ ще отдаде почит към наследството на този район и същевременно ще пренесе в Лондон най-доброто от всичко, което сме постигнали в Ню Йорк“, сподели Робърт де Ниро през май, когато оповести плановете си. 

Източник: Nova.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!