политическа астрология

До 2021 г. можем да очакваме краха на англосаксонския глобалистичен проект и сериозни трусове в сегашния световен ред. Краят на либерално-глобалистката концепция за света скоро ще настъпи. Ще бъдем ли свидетели? В това отношение много полезен източник за информация е т.н. политическа астрология, където има две световни имена. И двамата имат почти 90% успеваемост в прогнозите си. Единият е руснакът Павел Глоба. След като 6 месеца преди събитието предсказа с голяма точност предстоящия преврат срещу Ердоган и кой точно ще го организира, както и че, без да е виновен, за него ще бъде обвинен „един старец, който се крие в Америка“, той обяви, че повече няма да прави публично достояние конкретните си прогнози, защото е получил няколко сериозни заплахи за живота си. Все пак миналото лято Глоба не можа да се стърпи като обяви, че Голямото американско затъмнение, обхванало САЩ от край до край, ще има същите последици, както онова, което се е случило година и нещо преди Гражданската война там.Четири мъдри житейски урока за всеки астрологичен знакВсеки от нас понякога се нуждае от съвет от Вселената. Понякога е толкова трудно да се направи прави…Feb 21 2018bulmedia.net

Но верен на обещанието си, не каза нищо конкретно в повече. Затова пък другият – украинецът Константин Дараган, публикува на 18 април т.г. огромен текст с точни дати, имена на организации и държави и описание на начина, по който либералният глобализъм ще рухне. Той пише: „Твърдо – през 2019-21 години ще станем свидетели на фактическия крах на глобалисткия проект. Очаква се огромна световна криза, център и източник на която ще е англосаксонския глобалистки проект. Да преминат през тези години без загуба на властта и влиянието, без сериозни финансови сътресения, без принудителни структурни изменения и болезнено сътресение у свързаните с този проект страни и организации няма да им се получи. Това ще е по мащаб едно от най-важните събития за последните 30-40 години.

Това е астрологичен факт. Макар и в посочените години самите членове на неговото политбюро, разбира се, няма да признаят този факт. И причината ще е същата, поради която ще загубят този важен рунд – заради витаенето в облаците от успехите си в миналото. Отчитайки днешното влияние и фюрерските амбиции на отиващата си формация, процесът на разпад никак няма да е лек и безболезнен. Военните стълкновения не просто не са изключени, те са дори много вероятни (не бих искал да ги нарека „неизбежни“). Ситуацията ще достигне до ниво, сравнимо с Карибската криза.“, пише Дараган. От целия текст се разбира, че единственият печеливш ще е Китай. И по-конкретно описва следното по страни и организации, превел съм го с незначителни съкращения на излишните планетарни обяснения.

САЩ: принудителна мащабна трансформация на активите и собствеността с преки загуби за кредиторите. Въвеждане на нова система, нови правила на играта във финансовата сфера. Основни събития: 2020-21 г.
Федералният резерв на САЩ: мащабна криза, принудителна загуба на властта, болезнена реорганизация. Срок: 2019-2020.
Тръмп: Начело на самоназначилата се за супергерой нация се намира възхитителен лидер (р. 14.06.1946) Техническа прогноза: сериозно уронване на репутацията и положението в обществото, заради действията на специалните служби или сериозна провокация. Проверка за издържливост, която той няма да премине. Би било добре, ако изобщо остане здрав. Срок: 2020 г.
Нюйоркската фондова борса (дата на създаване 17.05.1792): борсова криза, каквато не е имало в последните минимум 30 години. Срок – 2019-2021 г.
НАТО (дата на създаване 24.08.1949): мащабна принудителна реорганизация, мобилизация и значително притягане на силите, загуба на възможността да действа. Срок: 2019-2020 г.

Великобритания я разглежда според датата на създаването на Общността на нациите – 11.12.1931: принудителна реструктрукция с огромни загуби, вероятен фактически крах на цялата структура за влияние. С две думи – британската шизоистерика, започнала тази година, се вписва тук идеално, тъй като срокът на прогнозата е именно 2018-2019 г.
Обществото на илюминатите: за тези, които обичат да копаят надълбоко, и на които не е нужно да се обяснява и доказва вече известното, ще бъде интересно да се погледне и в хороскопа на това общество – дата на създаване 01.07.1776 – оказващо сериозно влияние върху съвременната англосаксонска глобалистка култура. Единен свят под властта на наднационалните финансови елити, без религии, без нации. И без права. Свобода, превърната в своята пълна и абсолютна противоположност. Самото общество отдавна не съществува в първоначалния си вид, но идеята му си живее и оттогава превъзходно е разцъфнала при непосредствената финансова поддръжка на илюминатите – Ротшилд. И разбира се, идеята си има хороскоп.

Техническа прогноза: мащабна и болезнена трансформация със загуби и невъзможност да се получи желаното. Впрочем, лично Александър Ротшилд (2.12.1980) и Натаниел Ротшилд (12.07.1971) ще преминат през този обрат дори много добре, даже ще припечелят от тази криза. И не само те. Срок – 2020-21 г.
Китай (21.09.1949): забележително усилване на влиянието, увеличаване на властта и тежестта в света. Срок: 2019-2020 г.
Саудитска Арабия (15.01.1902): колосални промени, смяна на политическия курс под натиска на обстоятелствата, възможна е смяна на режима или най-главното лице. Срок: 2020-2021 г.
Предварителна прогноза, възможни сценарии на развитие: Като вариант за начало на щурма са възможни колапс във властта в САЩ, например, сриване на президентските избори; отказ от избори или непризнаване на техните резултати; отказ на САЩ да изпълняват свои международни финансови ангажименти; пълноценна икономическа война на САЩ против всички; скандал със златните запаси; борсов колапс и т.н.. Може да има и други варианти, при това десетки, тук е нужен профилен специалист. Точна прогноза ще напиша, когато събитията наближат и се появи фактология – имена, названия и новини.

Като астролог мога обаче с точност да кажа кога ще се случи това. Привет, времето настъпи. Този процес ще се точи десетилетия, но ще е необратим и ще започне в близките три години. Нарочно описвам това няколко години преди събитията, за да не може после никой да не ми казва, че „то и без друго си беше ясно“ или „той просто е добър политолог“.

*Това е съкратен превод на тази базирана на политическа астрология прогноза.
Известен руски астролог посочи най-важните години в живота на всяка една зодияВ живота на всеки човек има период, който се нарича „черна ивица“. Има и моменти, които буквално екс…Sep 13 2017bulmedia.net

 

Коментари

loading...