Модният дизайнер Рио Урибе винаги е знаел как да бъде предизвикателен и новата колекция на Gypsy Sport не е изключение.
Полуголи модели, русокоси близначки, музикантът Шамир Бейли, транссеск*уалният модел Монро Бергдорф бяха част от невероятното шоу, с което дизайнерът представи колекцията на Gypsy Sport за сезона есен/зима 2018-2019 г. на Нюйоркската седмица на модата.
Толкова много голота и блясък, а вниманието открадна 10-годишно дете. Но младият нюйоркчанин Дезмънд Наполис не е обикновено дете – той е модел, Instagram звезда (Дезмънд се подвизава в социалната мрежа под името Desmond Is Amazing) и транс активист.


Вярвате ли му? Авторът и продуцент на детския джендър филм „Лили рибката“ обясни как му е хрумнало да омеша момче и момиче в едноЯсен Григоров, автор и продуцент на филма „Лили Рибката“ използва правото си на отговор, след като в…Feb 12 2018bulmedia.net

Той е основател на първия клуб за трансджендър деца и е истинска икона на ЛГБТ общността.
Дезмънд е роден през 2007 година в Бруклин по време на нюйоркския прайд. Казва, че е знаел какъв е от момента, в който се е родил. Още от съвсем малък развива афинитет към обличането на рокли. Ясно помни как на шестгодишна възраст за първи път се облича като принцеса Елза от „Замръзналото кралство“. Родителите на момчето от най-ранна възраст насърчават любовта му към женските дрехи. В крайна сметка детето повярвало, че може да бъде единствено и само транс модел. Местната гей общност уверено го нарича „бъдещето на Америка”.
Източник dariknews.bgЯвор Дачков: Истанбулската конвенция е сатанинска по произход, целта е хората да забравят човешката си идентичностИстанбулската конвенция е маркер – кой къде стои в политическия мейнстрийм и какви са му убежденията…Jan 5 2018bulmedia.net

Коментари