Мароко

Жертвите от Дания и Норвегия, които са били студентки на 20-годишна възраст, бяха открити случайно от други туристи в подножието на най-високия връх в Северна Африка – планината Тубкал в Мароко. Според полицията те са били със „следи от насилие по вратовете“, докато според непроверени данни става въпрос за обезглавяване, съобщава британският вестник The Sun.

Трима мъже са били арестувани, след като бяха открити телата на двете туристки с тежки рани в тяхната палатка на популярно туристическо място в Мароко. Те са били открити вчера край село Имлил в подножието на Атласките планини, където са направили палатков лагер.

Жертвите са идентифицирани са като 24-годишната Луиза Йесперсен от Дания и Марен Уейланд, 28-годишнина от Норвегия, които са били на едномесечно туристическо пътуване в северноафриканската страна.

Според Morocco World News свидетел, който е поискал да остане анонимен, твърди, че „жените са били обезглавени“, въпреки че това не е потвърдено. Телата им са открити в „отдалечен планински район“ на около 6,2 километра от центъра на селото. В медията се съобщава още, че тримата заподозрени за убийствата са от Маракеш.


Луиза Йесперсен


Марен Уейланд

Мароко
Палатката на двете студентки, където са намерени телата.

Анализ: Миграционният дебат трябва да се води от позиция на европейския интересМиграцията със сигурност е един от най-големите проблеми за Европейския съюз и държавите-членки не с…Sep 17 2018bulmedia.net

Коментари

loading...