Тръмп Путин разследване ердоган Г-7
Доналд Тръмп | Снимка: Gage Skidmore (Flickr.com | CC-BY2.0)

Окръжният прокурор на окръг Ню Йорк – Сайръс Ванс, е изпратил призовка до дългогодишната счетоводна фирма на президента Доналд – Тръмп Mazars USA, и до Trump Organization, с искане да бъдат предоставени данъчните му декларации за период от 8 години, предаде CNN.

Съобщава се, че според източник, запознат с темата, данъчните декларации са изискани в рамките на разследване срещу Тръмп за плащания, извършвани, за да се купи нечие мълчание.

Не се съобщават подробности.

Припомняме председателят на бюджетната комисия в американския Конгрес Ричард Нийл поиска данъчната служба на САЩ (IRS) да предостави данъчните декларации на Тръмп за последните 6 години.

САЩ изтеглили топ шпионин от Русия заради ТръмпЗа първи път става публично достояние, че САЩ са взели решение да изтеглят свой източник на много ви…Sep 12 2019bulmedia.net

Министърът на финансите на Стивън Мнучин обаче отказа да направи това. Той заяви, че не може да изпълни молбата на комисията на законни основания.

Почна ново разследване срещу Доналд Тръмп (Обзор)Правната комисия на Камарата на представителите в американския конгрес обяви в понеделник, че изискв…Mar 5 2019bulmedia.net

Коментари