Владимир Путин отдавна не е между живите, а ролята му се изпълнява от дубльори. Това се твърди на 1 април в сензационно интервю с бившата първа дама на Русия Людмила Путина, което тя уж дала за немското издание „Die Welt”, цитирано от Марица. Това всъщност е пореден кавър на конспиративна версия менте, приписвана на екссъпругата на Путин и вадена периодично. В текста Людмила Путина посочва, че е била принудена да направи това сензационно признание, тъй като не може да гледа безучастно какво се върши от името на президента, и то от страшни хора, които не биха се спрели пред нищо. Путина не крие страха си, че могат да посегнат на нея и дъщерите. Признава, че семейството им в никакъв случай не е било идеално. Като романтична девойка тя се влюбила и се омъжила за тогавашния офицер разузнавач. Чувствата обаче били попарени, тъй като възлюбеният, който редовно я водел на театър, се оказал тиранин, който се съобразявал единствено със служебните си задължения и често дори не забелязвал съпругата си.Свети Петър извикал на небето Тръмп, Путин и Бойко Борисов и им казал: Момчета, краят на света е през 2018 годинаСвети Петър извикал на небето Тръмп, Путин и Бойко Борисов и им казал:
– Момчета, краят на света е п…
Mar 9 2018bulmedia.net

Тя му била необходима само като справка за добро семейно състояние и като майка на двете им дъщери. Екссъпругата на руския държавен глава се жалва, че е била подлагана на унижения, а животът с него бил истинско изтезание. От преживяния стрес тя загубила съня си и натрупала над 20 килограма. Неколкократно Людмила Путина правила опити да подаде молба за развод, ала била заставяна да мълчи, като била изпращана в психиатрична клиника. Бившата първа дама споделя, че е преминала през всички кръгове на ада – психотропни вещества, издевателства, дори била заключвана в изолатор. Месец преди смъртта си Владимир Путин излязъл навън посред нощ, без да предупреди. Така и не се появил повече. Малко след това една нощ в дома им дошли хора, които търсели нещо специално.

Тя била предупредена, че ако иска да живее, ще трябва да мълчи. Няколко дни след това се появил и първият дубльор на Владимир Путин, а тя била принудена да играе ролята на негова съпруга. Според версията, приписвана на бившата първа дама, я спасило това, че враговете на Путин не успели да открият точна нейна двойница. След продължил повече от 30 години брак Путини се разведоха цивилизовано през 2013 г. Людмила приела раздялата като избавление. На президента приписват любовни афери с известни руски красавици, сред които олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева, оперната прима Анна Нетребко, примабалерината на Болшой театър Светлана Захарова.Кеворк пак стреля право в десетката: Руският патриарх критикува Радев, който е човек на Москва, а Путин вдига на Бойко = световъртежПлевнелиев мачкаше по всякакъв начин Трети март. Дори беше готов да каже, че турците са ни освободил…Mar 7 2018bulmedia.net

Източник: blitz.bg

Коментари

loading...