Мигранти Англия

Група мигранти е намерена на товарен кораб в устието на Темза, Англия и заплашва екипажа, като настоява да бъде отведна до брега. Властите се занимават с инцидента, при който групата е била открита на 236-метров товарен кораб Grande Tema, съобщава Sky News.

Пол Киприану, говорител на корабната компания „Грималди Груп“, заяви: „Корабът идваше от Нигерия … Те успяха да избягат от кабината и започнаха да заплашват екипажа, искайки корабът да се движи много близо до брега … разбрахме, че искат да скочат и да стигнат до британското крайбрежие.“ Киприану допълни, че екипажът е реагирал и се е заключил на мостика на кораба и е в безопасност, и че пътниците не са въоръжени, но са взели потенциално вредни обекти.

„Те хванаха каквото могат да намерят на кораба … железни тръби и подобни неща и това е, което са използвали, за да заплашват“, каза Киприану.

„Корабът е под командването на екипажа, няма съмнение, че … единственият проблем е, че имаме четирима души, които са свободни на палубата и заплашват членовете на екипажа и искат да се доближат до брега.“

Корабът пътуваше на изток през Ламанша, когато нигерийските мигранти бяха открити тази сутрин на територията на Англия.

В крайна сметка контролът над кораба бе възстановен, няма ранени при операцията, проведена край югоизточните брегове на страната, близо до устието на река Темза. В нея са участвали 25 командоси от отряда „X“, които били докарани с хеликоптер до брега в графство Кент, в близост до който плавал корабът.

„Вашата земя, вашето бъдеще!“ – противоречивата реклама на Германия към мигрантитеТъй като Германия все още се бори да балансира своята миграционна политика, немското МВР очевидно е …Nov 28 2018bulmedia.net

Коментари

loading...