Серия от катастрофи връхлита кралското семейство. Преди два дни принц Уилям и съпругата му Кейт бяха въвлечени в пътно транспортно произшествие, пътувайки от Лондон към Уиндзор. Кралският конвой бил причината за катастрофата, жертва на която се оказва 83-годишна жена.

Още от Свят

Припомняме ви, че в началото на годината съпругът на кралицата Елизабет II – принц Филип предизвика автомобилна катастрофа, управлявайки сам чисто новия си Ленд Роувър. Свидетели на катастрофата разказват, че той е бил в съзнание, не е имал никакви наранявания, но бил много изплашен. В колата, която ударил, имало две жени. Те получили охлузни и прорезни рани и са били откарани в болница. А непосредствено преди инцидента на херцога и херцогинята на Кеймбридж друг член на кралското семейство беше замесен в произшествие на пътя. Това е принц Едуард, който е братовчед на Кралицата. Бил е причина за сблъсък със студент от университета на Съсекс близо.

Отново високо напрежение в кралското семейство, всички се чудят какво става с Кейт МидълтънНяма и три месеца, откакто Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям станаха родители за трети път, а п…Jun 29 2018bulmedia.netКейт и Уилям са съкрушени след случилото се. Случаят се разследва от полицията, а от двореца съобщават, че кралската двойка е „дълбоко обезпокоена и натъжена“ и поддържа връзка с жената. Ранената дама е била откарана по спешност в най-близката болница в критично състояние.

Кейт и Уилям
Кейт и Уилям

Състоянието на 83-годишната жена за момента е стабилно. Херцогът и херцогинята са изпратили цветя на пострадалата и са предложили да я посетят. Те я уверили, че ще проследят възстановяването й.

Жесток скандал тресе кралското семейство, принц Хари и Меган Маркъл напускат дворецаБританският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще се преместят от двореца в Кенсингтън и ще се у…Nov 25 2018bulmedia.net

Полицейското разследване е в много начален етап – съобщи говорител на полицейската служба, от която уточняват, че въвлеченият в катастрофата офицер е привлечен като свидетел.

Това е четвърто пътнотранспортно произшествие, свързано с човек от кралското семейство за седем месеца.

Коментари