Мелания Тръмп, първата дама на САЩ, за втора поредна година търпи сериозни критики за това как е украсила Белия дом за Коледа. Както и през миналата година, в социалните мрежи сравняват г-жа Тръмп със злобно същество от детските приказки, което иска да уплаши всички.
Съпругата на американския президент Доналд Тръмп е оформила президентската резиденция по последна мода, но американците явно не оценяват това.
Недоволни хора, видели снимките, които качиха от Белия дом, я упрекват, че тя е превърнала един от символите на САЩ в дом на ужасите.

Белият дом традиционно се преобразява в навечерието на Коледа с помощта на първата дама. Но за втора поредна година Мелания провокира хората в социалните мрежи, които я критикуват остро.
Работата е в това, че хората не приемат добре в коридорите да бъдат разположени симетрично подредени алено червени елхи, изградени от хиляди горски плодове. На хората това им навява асоциация с река от кръв от филмите на ужасите.
Потребителите на Туитър дори са подходили с чувство за хумор към украсата и предлагат на Мелания да допълни интериори с още елементи, за да има цялостната визия и наистина ужасен вид. Те предлагат на Мелания в центъра около елхите да бъде поставена фигура на призрак, а до него знаменитата фраза: „Поиграй с нас, Томи…“

Коментари

loading...