Една невероятна история обикаля социалните мрежи. Тя е за една смела и великодушна жена, която е на 93 години, тръгнала съвсем сама да помага на бедни и изоставени деца, на хиляди километри от дома й. За пътешествието разказва внучката й Елиза в страницата си във Фейсбук.
Това е моята баба Ирма, 93-годишно момиче, което тази вечер отлетя за Кения. Не, не отива на почивка в някое туристическото селище, където да я глезят и обслужват, а предприе 3-седмично пътуване, за да помага на деца в сиропиталище. Разказвам ви за нея, защо тя вярва, че винаги трябва да набавяме щипка адреналин в живота си, за да живеем, а не да преживяваме.
Мария трогна всички с искрената си изповед. Разкри сърцето си и призна с какво Гущеров най-много я е наранилТежка семейна драма застига фолкпевицата Мария веднага след раждането ѝ. Малцина знаят, че звездата …Oct 3 2017bulmedia.net

Погледнете я… кой може да я спре? Обичам я!”, пише Елиза.
Баба Ирма останала вдовица на 26-годишна възраст, с три деца, а след това изгубила дъщеря си.
„Баба ми винаги е обичала живота и никога не се е спирала пред нищо. Тя е посветила живота си на семейството и да помага на хората около нея – казва Елиза и добавя „За мен това винаги е било пример“.
Разказът за смелата жена предизвика фурор в мрежата. Само за няколко дни историята има над 80 хиляди четения и стотици споделяния.
Източник trafficnews.bgЗаради малкото си дете тази майка написа писмо до професора, че не може да присъства на важна лекция. Когато получи отговор, тя се трогна до сълзи21-годишната студентка в Университета на Тенеси е майка на малката Корбин. Вечер Морган работи в рес…Jul 7 2017bulmedia.net

Коментари