неделя, април 21, 2024

Рецептата да станеш шампион

На стилно парти европейската шампионка в рали дисциплината Екатерина Стратиева и нейният навигатор Георги Аврамов направиха равносметка за изминалия състезателен сезон.

Екипажът донесе в България трофея, а Стратиева за трети път е на европейския рали връх.

„След успеха на рали „Барум“ в Чехия, когато победих водачката в класирането, дойде апетитът, последваха ралитата в Кипър и Унгария, за да дойде и трофеят отново в България“, коментира Стратиева.

„Отговорността да си навигатор е доста голяма, тъй като трябва да си донякъде и в главата на пилота, не е само да му казваш с каква скорост и на каква предавка да се движи. Понякога трябва да го накараш да даде максимума от себе си, в друг случай да намали темпото, сложно е“, коментира навигаторът Георги Аврамов.

рали

Събитието беше уважено и от председателя на автомобилната федерация Камен Михайлов, който също отправи добри думи към шампионката, също така и председателя на СБА Панчев.

Що се отнася до рецептата да бъдеш шампион е усърдна работа, която в един момент се отплаща, или както каза европейската шампионка „дойде време да се берат плодовете на усилията положени през тези 14 години в рали спорта“

Стратиева благодари на всички партньори, приятели и медии, за изминалия сезон, а 2020 година е на хоризонта.

Източник: Gong.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!