Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се присъедини към похода на „сините“ фенове от фенклуба на клуба в посока Националния стадион „Васил Левски“. Преди неговото начало Колев изрази своята благодарност от действията на феновете в последните дни, които за 48 часа събраха сумата за предстоящата вноска към НАП.

Според Колев заради случващото се Левски ще „намери загубената си идентичност“. Той изрази и увереност, че клубът го чакат „само добри дни“.

„Хората са мирно настроени, готвим се за празник. Както бе съобщено, абсолютно мирен поход към стадиона, това е нещо нормално, хората искат да изразят любовта си към отбора. Благодарен е меко казано. Това са дните, в които не само в България, а и целият свят ще разбере каква е разликата между Левски и останалите футболни клубове у нас“, заяви Колев.

„Тя се видя в тези 48 часа, хора, които трудно свързват двата края, дариха от парите си за Левски. Това е уникално. В този труден момент футболният клуб ще намери загубената си идентичност и ще стане много по-силен.“

„Аз съм сигурен, че са го почувствали. Със сигурност в тези времена на изпитание един от начините отборът да стане по-силен е да е на една вълна с феновете, а публиката да е многобройна. Оттук насетне мисля, че ни очакват само добри дни“, допълни Колев.

Източник: DSport.BG

Коментари