Кобрата убива скуката по време на карантина с плейстейшън

С шах, табла и Playstation минават дните на изолация за Кубрат Пулев. Това разкри самият той пред boec.bg.

Тренировки в зала и физическа подготовка в планината – така поддържа форма Кобрата в последните седмици. Не крие, че му липсват спаринг партньорите и наставленията на треньорите. С последните обаче той е в постоянен контакт и те му казват какво да прави.

„Вчера, например, направих жесток спаринг с гири вкъщи. Имах такъв прилив на енергия“, споделят той.

„Играя шах, табла и на Playstation. Във всички игри съм много нахъсан. Повечето пъти побеждавам, някои пъти мен ме побеждават. Зависи с кого играя. В мен все още живее едно дете“, признава претендентът за световната титла.

Преди броени дни Кобрата научи за поредното отлагане на двубоя му за световната титла в тежката категория на IBF срещу шампиона Антъни Джошуа. Първата дата бе 20-ти юни. След това бе преместен за 25-ти юли, а след последното решение на Международната боксова федерация, отлагането е за неопределено време.

„Трудно при това световно положение можеше да се осъществи подобен мач… нито юни, нито юли, дори през август“, приема спокойно новината Пулев.

Най-добрият ни боксьор сред професионалистите потвърди , че ще дари част от хонорара си след сблъсъка с Джошуа.

„Половината от хонорара си ще го дам за благотворителност. Сега, дали ще е за борбата с COVID-19 не съм решил, надявам се дотогава този проблем да е приключил. Дали ще е за домове за деца, за болни, за кувиози… независимо за какво, половината от хонорара ще го даря“, признава 38-годишният боксьор

Източник: Gong.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!