Капитанът на Уотфорд сподели за покъртителни заплахи към семейството си

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни сподели, че е трябвало да изтърпи редица обиди и дори пожелания към новородения си син да прихване коронавируса, след като се изказа по темата за връщането на футбола на Острова. 

Дийни не започна подготовка наравно със съотборниците си през миналата седмица поради страхове, че може да зарази 5-месечния си син с вируса, особено след като бебето е имало и проблеми с дишането. Английският стрелец призна, че е получил редица недоброжелателни послания в социалните мрежи, след като изказа позицията си по темата за възобновяването на футбола. 

„Имаше коментари, които пожелаваха на сина ми да прихване коронавируса. Това е тежката част за мен лично. Ако отговориш на подобни неща, хората започват да усещат къде ти е слабото място и продължават да експлоатират“, започна той. 

„Изминалата седмица беше насочена към менталното здраве и решаването на този проблем. Двамата с Дани Роуз изказахме притесненията си по определена тема и бяхме разпердушинени в социалните мрежи. Това не е нормално“, завърши Дийни. 

Източник: Gong.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!