Андреа Христов: Не се страхуваме от никого, дано спечелим всички мачове

Централният защитник на Славия Андреа Христов бе част от награждаването за отбор № 1 за месец ноември. Традиционната класация бе спечелена от младежкия национален тим. Той сподели, че отборът не се страхува от никой съперник и се надява да бъдат спечелени всички точки от оставащите мачове.

„Най-важното е отборът да се представя на добро ниво. Дано вземем всички точки от оставащите мачове. Искаме да сме първи в групата и да се класираме за Европейското първенство. Мисля, че там ни е мястото”, коментира Христов.

„Много мачове сме играли със силни отбори и сме доказвали, че можем да ги победим. Да не изброявам Португалия, Франция. Дори сме побеждавали Франция като гости и с това сме се класирали на Европейско първенство. Нямаме страх от никой.”

„За мен е по-важно да играя в клубния си отбор и да бъда на терена във всеки мач за Младежкия национален отбор. Този отбор е заедно от 3-4 години и това ни помага много. Колкото до мъжкия отбор, ще ни повикат, ще влезнем за 3-4 минути и няма да има смисъл от това. Ще сме доволни да бъдем викнати в националния отбор в бъдеще”, каза още той.

Източник: Gong.BG

Коментари

error: Съдържанието е защитено!