Славчо Пеев

С важна мисия е бил вербуван актьорът Славчо Пеев от покойната си колежка и негова близка приятелка Пепа Николова дни преди да се пренесе на небето. Актрисата си отиде през есента на 2006 г., като един от последните, с които е разговаряла, е бил именно Пеев, съобщава „Ретро“. Тогава Пепа заръчала на колегата си да наглежда как Иван Ласкин се отнася с нейната дъщеря Александра.
Звездата от култовия детски сериал „Васко да Гама от село Рупча“ почина на 48-годишна възраст, след като в последните си десетина дни бе настанен в реанимацията на ВМА с тежка чернодробна недостатъчност. Чернодробна трансплантация можеше да спаси живота на Ласкин, но останалите му органи бяха с тежки увреждания и общото му състояние не позволи операцията.
„С Иван се виждахме покрай Александра. Той беше много естествен човек, това му правеше лоша шега, защото не понасяше лъжата.Алекс Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Пепа Николова: Баща й не се интересува от внучката сиЖивотът на Александра Сърчаджиева, която загуби любимия си мъж Иван, преповтаря тежката съдба на май…Jan 13 2019bulmedia.net

Беше на страната на справедливостта. Навремето с Пепа бяхме много близки, такива спомени имам с нея – незабравими!
Пепа държеше изкъсо Алекс, но тя много я обичаше. 5-6 дни преди да почине, ме извика и каза: „Внимавай много Иван как се държи с Александра“, разкри пред ПИК TV предсмъртния завет на Николова Славчо Пеев.
„Не ми се наложи обаче да се намесвам в отношенията между Иван и Александра. Не е имало случаи, в които Иван да се е държал лошо с нея. Напротив, помежду им имаше вярност и любов. Той много я обичаше“, допълва още Славчо Пеев.
Смъртта на майка й бе първият болезнен удар по младата актриса, която преди дни се сбогува и с Ласкин. Малко преди Пепа да почине, Александра й обещала да продължи да се бори и да направи всичко възможно тя да не се срамува от нея.Йосиф Сърчаджиев сънувал Пепа Николова: Покойната актриса му се явявала нощем сърдита и мълчаливаЙосиф Сърчаджиев отскоро сънувал покойната Пепа Николова, с която навремето изживяха бурен роман и с…Apr 17 2018bulmedia.net

Коментари

loading...