Деси Банова

Деси Банова, която в петък следобед претърпя катастрофа с джипа си на столичния булевард „Цариградско шосе“, е зад волана на мощното возило само от 8 месеца. Лъскавият син „Мерцедес“ бившата синоптичка от Нова телевизия получила от съпруга си като подарък за сватбата им през юни миналата година, научи ПИК.
Както ПИК съобщи, джипът на Банова е бил ударен отзад от бус. Според очевидците Деси е била зад волана, но не е пострадала тежко. Самата тя се оплакала, че изпитва болки, причинени най-вероятно от камшичния удар.Голяма мъка гризе съвестта на Деси Банова, зарязала баща си в последните му годиниСиноптичката Деси Банова не може да преживее внезапната смърт на баща си. Макар никога да не е говор…Dec 26 2018bulmedia.net

Веднага след ПТП-то съпругата на Плевнелиев бе откарана от него във Военно-медицинска академия. А след прегледа в спешния кабинет е била пусната за домашно лечение, тъй като не са установени сериозни трамви, съобщиха от клиниката пред медията ни.
Чукнатият джип има пълно каско и много скоро собственичката му отново ще може да натиска педала. Според запознати тя толкова харесала подаръка от мъжа си, че не можела да му се нарадва и отказала личен шофьор дори докато била бременна със сина си от Плевнелиев – Йоан.
Говори се, че Плевнелиев се е изръсил поне 150 бона за синия джип от луксозната марка, който бил с всички екстри.Росен Плевнелиев прерязал пъпната връв на сина си: Деси Банова кръсти детето на свети Йоан РилскиПрезидентът Росен Плевнелиев извърши рядко срещано геройство – влезе в родилната зала на Правителств…Oct 7 2018bulmedia.net

Коментари

loading...