Метрото, метрото, метрото, проглушават ни ушите с това метро отвсякъде и от доста време. Едните, че искат да е по-хубаво и по-голямо, другите че са го направили. Спор обаче няма – метрото си е истинско бижу за голям град като София и много столичани го ползват всекидневно, за да улеснят живота си. Оказва се обаче, че някои обаче приемат това с улеснението съвсем буквално.Чудовищна простащина! Фолк звезда ходи по голяма нужда на пода във фитнеса, спипаха я по гореща следаВ уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във фитнеса в Пловдив, в който редовно тре…Jan 25 2018bulmedia.net

Потресаващо гнусна снимка взриви социалната мрежа фейсбук. От фотоса, публикуван в групата „Забелязано в София“, става ясно, че случката се разиграва на стълбите, водещи към метростанция „Европейски съюз“. Жената, направила снимката, е написала: „Изумих се от една гледка, която не бях очаквала да видя… Жена, която сутринта се изпика на стълбите на метростанция „Европейски съюз”… Направо съм потресена на къде върви България…“.

То поне да беше на някоя и друга станция, ама пък баш на „Европейски съюз“. Какво ли ще кажат сега костюмарите от Брюксел? Така де, нали все им треперим. А иначе под въпросния статус започнаха да валят противоречиви коментари. Тя бяха в двете крайности: „Аз пък съм изумен от хора, които могат да снимат други хора, докато извършват физиологични потребности и да ги качват в една от най-големите групи в нета“; „И аз питам същия въпрос докога ще се постват гнусотии за да се привлича ненужно внимание“; „На къде отива тая държава“; „Народът тотално изпростя и полудя“.

Източник: БЛИЦ

Коментари