Кока-кола

Мнозина използват Кока-кола за различни цели, причината за това е доста очевидна, Coca-Cola е универсален продукт и е достъпен за всеки. В Интернет има голям брой примери за използването на Coca-Cola за най-различни неща. За да махнем дъвка, сплела се в косите ни, трябва да потопим засегнатите кичури в чаша „Кока-Кола“ за известно време. Искате да върнете блясъка върху старите си монети? Използвайте от течността за това и полирайте с памук, съветва auto.blitz.bg. Газираната напитка помага за почистване на фуги и за разтваряне на мръсотия по кухненски съдове.Не мога да пазя диета – умирам за сладко, но откакто открих тази чудотворна напитка, забравих за шоколада и бонбонитеНищо не е по-вдъхновяващо от парче плодов пай, шоколадова торта или бисквитки с чай. Не е чудно, че …Mar 10 2018bulmedia.net

Защо обаче някои шофьори пръскат гумите с Coca-Cola?
Както всички знаем, гумите по време на експлоатацията им се покриват от различни видове мръсотия, битум и много други. Освен това ултравиолетовите лъчи влияят силно върху гумите, поради което те губят цвета си.
Много шофьори се опитват да се отърват от подобни проблеми, но това струва не малко пари. Автомобилистите не искат да плащат големи пари за такива процедури, затова и са измислили чудесен начин за потъмняване на гумите с помощта на Coca-Cola.

За да потъмните гумите по този начин, трябва много внимателно да измиете колелата от излишната мръсотия. По-добре е да се използва диетична Coca-Cola без захар, за да се лепи нищо по-гумите след изсушаването им.
Необходима е също така пръскачка. В нея се налива колата, напръскват се гумите и се обработват с четка. Резултатът е видим веднага след изсъхването им.Ще се замислите какво пиете, когато видите какво се получи, когато смесиха прясно мляко с безалкохолна напитка! (ВИДЕО)Това, което ще видите в това видео ще ви накара да се замислите какво пиете и какво се случва в коре…Sep 18 2017bulmedia.net

Коментари