Ясновидката Цветана Янакиева не спира да дава точни прогнози. При последното си интервю за в. „ШОУ“ тя прогнозира ужасяващата катастрофа с автобус край Своге, изходът от предстоящия вот на недоверие и дори страшните пожари, които обхванаха южна и източна България.
През юни месец Янакиева разкри какво бъдеще вижда за страната ни, а дни по-късно прогнозата й бе публикувана в агенция „Блиц“. Ясновидката с изключителна точност позна, че вотът на недоверие, искан от БСП, няма да мине в парламента. Тя прогнозира трусове в коалицията, но запазване на властта в ръцете на основната партия – ГЕРБ.
Верните предсказания обаче не спряха дотук. Цветана предупреди за възможна трагична катастрофа с автобус по родните пътища. Малко повече от месец след предсказанието й край Своге се случи страшна трагедия.Ясновидката Николета чула три пъти глас: „Пожарната идва“, направи страшна прогноза за БългарияЯсновидката Николета Йорданова е видяла предстоящото огнено бедствие в Гърция. Това разкри самата тя…Jul 26 2018bulmedia.net

17 души намериха смъртта след жесток инцидент с автобус. Хората се връщаха от манастира „Седемте престола“, където бяха на еднодневна екскурзия. След жертвите имаше и дете.
Янакиева предсказа и огромните пожари, които горяха в различни краища на страната. Тя предупреди за пламъците, които дни след прогнозата й обхванаха Кресненското дефиле, и, с които пожарникарите се бореха с дни.
В интервюто си за в. „ШОУ“ Цветана прави дългосрочна прогноза какво я чака България, а и света, разкрива вижда ли да приемем скоро еврото, ще влезем ли в Шенген, ще има ли огромни и кървави атентати и какви болести ще поразят хората.Възможно ли е? Ясновидката Вера Кочовска спасила дъщеря си от отвъдното след зверска катастрофаЕдна от най-известните български лечителки – Вера Кочовска, продължавала да пази дъщеря си Десислава…Apr 15 2018bulmedia.net

Представяме ви прогнозата й по-години:
2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери. Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ.
2019 година – много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще притрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести.
2020 година – дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение между хора – убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни.
2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.

Коментари