Водещият Димитър Рачков, който е един от най-добре платените шоумени в родния ефир е успял да спечели половин милион лева за седем месеца. Авоарите са спечелени от моноспектакъла „Забраненото шоу на Рачков“, за което билетите варират от 20 до 80 лева, отбелязва агенция Блиц.

За седемте месеца, започвайки от месец март, Рачков е направил тринадесет представления из цялата страна, а билетите се продават със светкавична скорост, а залите са пълни на максимум. От едно представление Митко прибирал минимум 20 000 лева, а от големите спектакли си докарвал по близо 100 бона. Така общо е спечелил половин милион лева.

„Изкарал съм си всичко с честен труд. Работил съм здраво и не съм крал. Нека не звучи нескромно, но залите са пълни. За мен беше голяма изненада, защото винаги се съмнявам в това, което правя и дали е хубаво или не. Идеята за шоуто беше от преди 2 години, но се проточи във времето. Но и за мен беше изненада, че когато обявихме дата за представлението в НДК ми звъннаха да ми кажат, че онлайн е продадено за 90% от залата”, сподели господарят на ефира.

“На 18 септември, на рождения ми ден, ще съм в Плевен. Реших да си празнувам рождения ден на сцената. В спектакъла има специален скеч за Гала“, добави Рачков.

Жега: Маги Халваджиян пак хвърли бомба, показа нови горещи кадри с Мария и Рачков (СНИМКИ)Маги Халваджиян не спира да показва влюбените гълъбчета – Мария Игнатова и Димитър Рачков. След сним…Aug 29 2018bulmedia.net

Преди няколко дни по време на представлението му в град Бургас Рачков оженил двама млади на сцената. Преди спектакъла младоженецът му казал, че с булката са големи негови фенове и го помолил да й предложи брак по време на шоуто му.

Коментари

loading...