Този простичък тест ще ви помогне да определите кое полукълбо на мозъка ви е по-добре развито – лявото или дясното? Погледнете много внимателно двете лица. Кое от тях ви се струва по-щастливо?
Ако мислите, че по-щастливо изглежда лицето отляво, това означава, че при вас доминиращо е лявото полукълбо. То е отговорно за всичко, свързано с логика, изучаване на чужди езици и аналитично мислене. Вие имате добра памет за номера и дати. Имате възможности да научите няколко езика. Можете да практикувате дейности, свързани с точни науки. Ако мислите, че по-щастливо е лицето отдясно, значи дясното полукълбо на мозъка ви е доминиращо над лявото.Страхотен тест: Изберете си жаба от картинката и вижте какво трябва да правите, за да станете богатиЗнаете ли защо фън шуй статуетката за привличане на богатство е с формата на жаба? Това е така, защо…Feb 15 2018bulmedia.net

Вие сте много творческа и емоционална личност. Вероятно вашата професия има творческо начало. Сред вашите любими занимания са четене, музика и живопис. Вие имате добре развита интуиция и креативност.
Ако сте убедени, че и двете лица са еднакво щастливи, тогава вие сте сред малкото хора, при които са еднакво развити и двете полукълба на мозъка. Имате късмет, че съчетавате всички качества, които са присъщи на двете по-горе изброени групи от хора. Е, кое полукълбо е по-добре развито при вас?
Източник belady.bgМного приятен тест: Помислете кое е излишно в стаята и вижте какви тайни разкрива това за васУникален психологически тест разкрива неподозирани тайни на човешкия характер. В подсъзнанието се кр…Feb 12 2018bulmedia.net

Коментари