Американката Кристъл Дейвис реши всяка сутрин на празен стомах да пие по чаша топла вода с лимон и мед. Тя беше упорита в това, и планът й бе успешно изпълнен точно за една година, в крайна сметка беше развълнувана от положителните резултати. „Допреди няколко години пиех лекарства с лимон и мед в аптеките, когато имах грип.
Естествено, те не помогнаха много, признавам, бях малко скептична, когато започнах това предизвикателство“, казва Кристал. Тя посочва, че е ползвала органичен мед и лимон и е пила всяка сутрин преди закуска за период от 12 месеца. „Използвам половин пресен лимон и чаена лъжичка органичен мед в класическа чаша. Първо сварявам водата и я оставям малко да се охлади. След това слагам мед и лимонов сок, така че да го пия веднага. Понякога обаче лимонът има повече сок или е кисел, затова поставям малко повече мед“, разкрива Кристал.Коктейл от чесън и лимони вместо операция на сърцето и пародонтоза!Втвърдените кръвоносни съдове не е необходимо да се оперират. Едно мощно природно средство от чесън …Nov 16 2017bulmedia.net

След една година на консумация тя забелязва редица подобрения. Животът й станал по-добър, тя се чувствала по-силна и по-здрава. „Аз не се разболях цяла година, нямах грип или стомашни заболявания, въпреки че понякога се чувствах като че нещо би ме хванало, но не се случваше. Също така станах сутрешен тип и вече не ми трябва кафе. Хората около мен казват, че сутрин имат приятна компания“, казва Дейвис с гордост. Накрая лекарите се съгласиха със заключението й. А именно водата с лимон намалява киселинността на организма и е известно, че киселинната среда е отговорна за развитието на бактерии и различни заболявания. Също така, тази отвара осигурява изобилие от витамини и минерали и може да бъде и поддържаща диета, която ще насърчи отделянето на вредни вещества.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник blitz.bgДиетологът д-р Гайдурков би тревога: Внимавайте с млечните продукти, могат да причинят хронични възпаленияД-р Георги Гайдурков е роден през 1961 г. в София. Завършва медицина през 1985 г. в Медицинска акаде…Feb 6 2018bulmedia.net

Коментари